Deze week gaat de landelijke campagne van start om meer bekendheid te geven aan het CVI assesment. CVI betekent Core Values Index, en het assessment is een meting die zicht geeft op jouw innerlijke drijfveren; dat waar je energie van krijgt en dat waar je energie verliest. Als coach gebruik ik dit handvat om werknemers of werkzoekenden te ondersteunen. We kunnen samen snel zien in welk soort werkzaamheden jij tot je recht gaat komen of welke banen of activiteiten voor energieverlies gaan zorgen. Samen werken we aan nieuwe focus en energie vinden in je zoektocht naar een nieuwe baan of verandering op je werkplek.

Ook voor werkgevers en organisaties is het een handvat om meer duurzaam met je ‘levende kapitaal’ om te gaan. Wanneer je als organisatie investeert om iedere werknemer op de meest passende werkplek terecht te laten komen brengt dat vooral meer plezier, gemak en ontspanning in het werken en dat bevordert een vruchtbare samenwerking in teams. Het vermindert de uitval door ziekte of te hoge werkdruk en bevordert efficienter werken. Een gunstige kostenbesparing voor 2017 als bedrijf.

Tot aan de kerst kun je als particulier gebruik maken van het eenmalige aanbod om de test te doen voor €14,95  ipv  €50,- Wanneer je voor 24 december het totale startpakket besteld van test + 2 individuele coachgesprekken dan betaal je eenmalig € 175,-

Gun jezelf een heldere start in 2017 en maak gebruik van het tijdelijke aanbod. Voor meer informatie kun je alvast op de hier kijken of stuur een bericht.

Voor organisaties maken we graag een aanbod op maat.

Volg waar jij energie van krijgt in werk
Getagd op: