Coaching om het gedachtegoed nog meer te integreren
Voor de Levenskunstenaar die al een paar jaar bezig is met het onderzoeken en eigen maken van het gedachtegoed van geweldloze en verbindende communicatie. Wanneer je nòg verder wil verdiepen is dit wellicht iets voor jou.
 
Na het afsluiten van onze jaartraining in Verbindende Communicatie vorig jaar, kwam de vraag vanuit de deelnemers om een vervolg op ‘Levenskunst’. Iets wat aan zou kunnen sluiten daarop. 
Daarop heb ik een onderzoekstraject ontwikkelt wat misschien voor jou ook interessant kan zijn. Dus ook als je op andere plekken training hebt gevolgd ben je welkom. In vertrouwen dat iedere deelnemer een eigen grond heeft gevonden in het gedachtegoed en veel in huis heeft om de handvatten verder toe te passen in leven,  werk en de keuzes die je daarin maakt. 
 
Hoe ziet dat er uit?
 
We tunen in op hoe jij het gedachtegoed nu leeft en welke obstakels je daarin tegenkomt. Daar kunnen we dan naar kijken ahv diverse oefeningen, miniopstellingen, begeleide coaching en elkaar coachend. 
En met name zou ik wat je tegenkomt, willen onderzoeken in het licht van wat je in de wereld wilt zetten met het gedachtegoed. 
 
Marshall Rosenberg had een duidelijke droom voor ogen, maar wat is jouw droom? Jouw wens voor jezelf, je werk, familie of de organisatie waarvoor je werkt? Hierin laten we ons ook inspireren door de vertaalde versie van de Core Commitments ontwikkeld door Miki Kashtan, een bevlogen NVC trainer uit Amerika.  
Een inspirerend document waarin zij 20 kern commitments heeft gespecificeerd met betrekking tot jezelf, gericht op anderen en met betrekking tot het leven zelf. Ieder commitment heeft zoveel in zich om te onderzoeken, je zou er ook zo een heel jaar mee kunnen vullen maar voor nu beperken we ons  tot 4 bijeenkomsten van 4 a 5 uur ter kennismaking.
 
 
Data
 
We werken in een kleine groep en bepalen de data samen voor aanvang. Start september 2022.
 
Je ontvangt tussentijdse persoonlijke overdenkingen of opdrachten op maat. Na 4 x evalueren we en kijken of een vervolg wenselijk is.
 
Je investering:
 
nader te bepalen