Wanneer je leven veranderd op een manier die je in verwarring brengt of verdrietig maakt. Wanneer je pijnlijke of lastige keuzes te maken hebt, in relatiestress zit of merkt dat je gedachten steeds in hetzelfde kringetje ronddraaien, dan kun je misschien wel wat extra hulp gebruiken.

Op dit moment is ons dagelijks leven totaal anders dan we ooit hebben meegemaakt. En we horen elke dag zo ontzettend veel over wat wel/niet te doen en waar wel/geen zorgen over te maken ivm het virus. Ook dit kan veel onzekerheid, verwarring en angst oproepen, het raakt onze diepste patronen aan, dat is duidelijk.

Zorg dat je er goed doorheen komt

Alles heeft een keerzijde. Ook al wordt er veel gedaan uit zorg voor elkaar, onze maatschappij of de wereld, dan nog kan het effect op jou pijnlijk of rauw zijn voor je. 

 • merk je dat je zorgen over jezelf en je naasten hebt waar je niet zo goed mee om kunt gaan?
 • boosheid, frustratie, verdriet , angst of verwarring in de situatie waar je voor staat?
 • dat je tegen je patronen aanloopt waar je maar niet uit komt met elkaar ?

   

  Verbinden in relaties

  Ook al houd je van je naasten, door de mensen die dichtbij staan kun je soms ook zoveel sneller geraakt worden en dat kan soms echt pijnlijk zijn.

  Geraakt kunnen worden maakt ons menselijk, en toch, misschien zouden we zo graag net wat meer liefdevol reageren of net wat minder re-actief.

  “Tussen wat gezegd wordt en niet bedoeld, en bedoeld wordt en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren …” Kahlil Gibran

Ondersteuning

Bij individuele coaching bied ik een veilige bedding om op onderzoek te gaan en je eigen antwoorden te vinden. Aandacht voor wat er in jou leeft, je hart luchten en oefenen met nieuwe inzichten en handvatten zodat je zelf weer verder kunt. Bij bemiddeling in relaties of teams bied ik  een veilige bedding om elkaar weer te horen en echt gehoord te worden. Dat verbindt en geeft vertrouwen.

Online of live is mogelijk.

 • Online: sessies van 30 – 60 minuten
 • Live sessies van 60-90 minuten
 • evt. aanvullende thuis opdrachten

Door middel van coaching of bemiddeling vind je een fijner afgestemde en meer open verbinding met jezelf en de ander. Je leert luisteren naar wat je voelt en nodig hebt en brengt dat in dialoog. Je schept helderheid en leert nieuwe paden bewandelen in je brein, gericht op losser komen van vastzittende patronen. En dat geeft kracht.

"Ik help je vinden wat verloren ging,

toen je hoofd vergat je lichaam mee te nemen" 

Laten we kennismaken

“ Nu ik weet wat ik wil, brengt de situatie me niet meer uit evenwicht.
Door alle innerlijke tegenstrijdige stemmen aan het woord te laten, werd me duidelijk waarom ik niet in beweging kwam.  
Ik weet nu waar ik wél en waar ik niet in wil investeren. Dat geeft me zowel rust als richting.
Ongelofelijk hoeveel dit me heeft opgeleverd. Dank voor je respectvolle en ruimte-gevende begeleiding.”   B. Veldkamp