Verbindende woorden

In een bemiddeling of mediatie op basis van verbindende communicatie richt ik mij op de verbinding herstellen en elkaar meer kunnen verstaan en begrijpen. Dat kan tussen 2 personen zijn of in een groepsproces.

De relatie staat centraal en de praktische inhoud is pas in tweede instantie van belang. Daar komen we aan toe als we elkaar kunnen horen. Voordien heeft het nemen van besluiten of maken van afspraken geen zin, is mijn ervaring.

Bemiddeling en besluiten

Bij bemiddeling in relaties of teams bied ik  een veilige bedding om elkaar weer te horen en echt gehoord te worden. Dat verbindt en geeft vertrouwen.  Ieders stem doet ertoe en wil gehoord worden. Alleen op deze basis kan verbinding ontstaan en kunnen we besluiten nemen met echt draagvlak.

Wat

Online of live is mogelijk.

  • Online: sessies van 30 – 60 minuten

    Samen is ook: ieder individueel waarderen.
  • Live sessies van 60-90 minuten
  • evt. aanvullende thuis opdrachten

Door middel van coaching of bemiddeling vind je een fijner afgestemde en meer open verbinding met jezelf en de ander. Je leert luisteren naar wat je voelt en nodig hebt en brengt dat in dialoog. Je schept helderheid en leert nieuwe paden bewandelen in je brein, gericht op losser komen van vastzittende patronen. En dat geeft kracht.

Neem vrijblijvend contact op voor een 30 minuten kennismaking.