Nieuw opererend achter het Zorgbehang:

Helmie Willems als

regisseur, bewegingsvormgever, stroomlijner, praatpaal, prikkelaar, meedenker, ruimtegever, klankbord, aandrager, aanjager,  aanzweper, meedweper,  afronder, puntzetter, meebeweger, bankzitter, grondlegger, kistknipper, stukplakker, tekstgummer en vooral: spéélfanaat.

De opleiding tot theaterdocent/regisseur aan de HKU te Utrecht heeft me gestimuleerd om als beweger en docent/regisseur steeds nieuwe gebieden te verkennen en grenzen te verleggen. Dat deed ik natuurlijk mijn hele leven al want heb omzwervingen gemaakt van circusacrobate tot bloemistwinkelier, van docent drama tot communicatietrainer. Heb eigen theaterproducties gecreëerd over verlangens, patronen en vreemde driften. Toen het theaterpad geheel verlaten om vervolgens rijker en met meer kleurige reisbagage weer terug te keren en opnieuw uit te komen bij dat waar ik zelf het meest happy van wordt: creativiteit en communicatie combineren.

Bij de firma Zorghang mag ik weer, héérlijk! (Laten)Spelen met woorden, met ritme en taal, spelen met beweging en de zeggingskracht van handeling en interactie.  Met als enig doel: al lachend en worstelend nieuwe theatrale taal te vinden die het publiek wakker maakt en raakt.

bekijk de Firma Zorgbehang op het net

Opereren achter het Zorgbehang
Getagd op: