Werkend als trainer 

ben ik in staat om de essentie over te brengen en kaders te scheppen om op maat en spelend te leren. Soms breng ik daarvoor uitdagende situaties in, die het leren prikkelen. Daarnaast draag ik graag zorg voor een veilig leerklimaat waar ieder zoveel als mogelijk tot zijn recht komt.

Werkend als coach

sluit ik graag aan bij wat er leeft in de ander, steeds gericht op het onderhouden van de verbinding tussen wat het hoofd verteld en het lichaam zeggen wil.

De ontdekking van Geweldloos Communiceren als concreet handvat om verbinding te laten stromen, heeft mij enorm verrijkt. Het heeft mijn hart ruimer gemaakt, mijn geest meer helder en mijn daadkracht meer gericht. En soms was het kunnen transformeren van oude pijn ineens een onverwacht cadeau.

Creatief

misschien is het mijn creatieve achtergrond die ervoor zorgt dat ik mijn beste bijdrage lever zodra ik me vrij voel om strakke kaders een beetje los te laten en te gebruiken wat er in het moment ontstaat. Ik werk graag met persoonlijke cases,  bewegings- en spelopdrachten, rollenspellen, visualisaties, systemische opstellingen, aandachtsopdrachten en zo meer. Overigens denk ik dat LEREN ook LEUK kan zijn.

Brengt beweging bij stagnatie, voor individu en organisatie

Internationaal gecertificeerd trainer in Nonviolent Communication en logo_cnvcaangesloten bij de internationale organisatie CNVC  opgericht door Marshall Rosenberg.

Geschoold in systemische opstellingen als begeleider bij Heilig Vuur.

CRKBO_DocentGeregistreerd bij CRKBO betekent dat ik een erkend trainer ben voor het beroepsonderwijs zoals bedoeld in de Europese BTW-richtlijn. Die richtlijn bepaalt dat niet door de overheid bekostigd beroepsonderwijs met BTW belast is, tenzij het wordt gegeven door een erkende trainer. Ik kan op deze manier trainingen aanbieden vrijgesteld van BTW voor u als bedrijf.

“Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field.  I’ll meet you there”.
Mevlana Jelaluddin Rumi – 13th century