Dat 2017 je mag brengen waar je ten diepste naar verlangt

Inspiratie, liefde, werk waar je blij van wordt, harmonie, vrede, voldoening, kansen om te pakken, creativiteit, verbinding, bijdragen aan anderen in de wereld

 

2017 begint voor velen met een feestelijke knal.  

Toch kan het zijn dat jouw jaar niet feestelijk start deze keer. Omdat je (net) je baan bent kwijtgeraakt of herstellend bent van ziekte of burn-out. Misschien rust er zorg voor anderen op je schouders of draag je hun pijn in jouw hart.

Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat een consulent van de financiele bedrijfsondersteuning me vertelde dat mijn bedrijf niet meer levensvatbaar was en ik ermee zou moeten stoppen en een uitkering aan kon vragen. In één klap voelde ik mij totaal ontmoedigd, radeloos en viel in een put. Ongelooflijk, zelfs na al mijn pogingen om hoe dan ook het bedrijf weer in beweging te krijgen, al dat zorgen maken en steeds maar weer proberen breder te kijken. Hiermee was ook mijn vechtlust op en stond ik even helemaal op punt nul. Wat ik toen niet wist was dat er nog meer diepte onder punt nul lag, dat het rouwproces nog maar begon.
Dat is nu precies 4 jaar geleden. Ik wist toen niet meer hoe verder en verlangde naar ondersteuning en begrip daarbij; iets of iemand die me weer op weg kon helpen met het vinden van geloof in mezelf, nieuwe focus en energie. Dat heb ik gelukkig kunnen vinden.

Inmiddels is het ondersteunen van mensen die obstakels ervaren of tijdelijk vastlopen in hun werk of relatie een vast onderdeel in mijn werk geworden waar ik zéér zéér dankbaar voor ben. Het feit dat iemand mij zijn zielepijn of ongemak toevertrouwt, en toestaat om er samen naar te kijken om stap voor stap weer in beweging te komen, zie ik als een kostbaar en kwetsbaar cadeau van vertrouwen. Het opent mijn hart en brengt me steeds weer nieuwe inspiratie en handvatten om te kunnen bijdragen.

Voor 2017 wens ik dan ook iedereen een lichte start en wanneer je daar even ondersteuning bij zoekt, dan kan ik je -een van- de opties in mijn aanbod van harte aanbevelen. Ze zijn gericht op duurzaam en met compassie met lichaam en geest om te gaan. Fris, praktisch en to the point. Eerdere deelnemers hieraan zeggen hierover: >>>
Laat me weten wat je interesse heeft en meekijken wat bij je past.

Hartegroet, Helmie

 

Happy 2017
Getagd op: