In de afgelopen week zijn de vers afgeleverde trainingsacteurs (m/v) losgelaten in de wilde groene weide van trainingsland. Ze keken er verlangend en met bibberende knieën naar uit. Voor een aantal is het op de thuisbasis bij de ZZG zorggroep gelukt en sommige anderen doen een eerste ervaring op bij de woon/zorgopleiding van het ROC in Arnhem.

Langzaam druppelen hun ervaringen nu binnen via mijn mail. Enthousiaste verhalen over spannende rollen, zwetende oksels, boeiende interacties en vooral veel complimenten over de stevige leerervaring die zij de deelnemers in de training hebben weten te geven. Ook de trainers zijn positief dus dat zit goed. En nu: ze willen méér! De trainers zowel als de acteurs. De trainers en deelnemers willen meer trainingen met acteurs kunnen werken en de acteurs willen meer ervaring opdoen in de praktijk maar ook zelf nog méér training volgen bij mij.

Ik zeg: gewoon DOEN allemaal. Bel me, schrijf me, mail me, houdt me staande in de wandelgang en spreek me aan.

Need I say more? This was a job well done.  En dan nog zo’n leuke!

acteurs de wei in
Getagd op: