Ontwapenend en verbindend gesprekken voeren, dat is soms een hele kunst. Zowel privé als in werk. Waarom zou men daarin willen investeren? “Is dat wel de moeite waard? Ik heb toch behoorlijke communicatie skills dacht ik zo! Communiceer ik soms geweld-vol? Echt niet hoor!” 

Ja, waarom je er in zou kúnnen investeren is gewoon omdat je dan méér uit je gesprekken haalt. En dan bedoel ik niet alleen meer opdrachten of meer belangstelling voor je bedrijf.
Ik bedoel zeker ook méér tevredenheid over jezelf en hoe het gesprek verliep, meer voldoening over gezamenlijk terrein vinden, meer flow en energie omdat er echte gelijkwaardige connectie is en je voelt wat dat betekenen kan voor leven. En waarschijnlijk ook meer van wat je zelf uit het gesprek wilt halen.

In mijn werkzame leven ( en ook privé, ja) heb ik best een dosis ergernis en frustratie meegemaakt als het om verbindend in gesprek blijven gaat. Inmiddels heb ik daar een praktisch en concreet handvat bij gevonden waarmee ik zoveel beter met stagnaties, ergernissen, onbegrip en conflicten kan omgaan. Ik deel er dan ook graag over.
Het gaat over Geweldloos ofwel Verbindend Communiceren, een methodiek die helpt bij connectie vinden in gesprekken. Hoe je er zakelijk en privé echt een meerwaarde uit kan halen. Meer weten?
Je bent welkom om zelf te ervaren of het iets kan bijdragen aan jouw manier van gesprekken voeren of jouw manier van omgaan met obstakels of spanningen in gesprek.
Op maandag 23 maart organiseer ik weer een introductieavond in Arnhem waar je vrijblijvend kunt kennismaken. Laat het me even weten als je erbij wilt zijn.

Geweldloos Communiceren

23 maart introductieavond: verbindend in gesprek